Working Equitation

Een nieuwe discipline bij Amethyst!

Misschien heb je wel eens van Working Equitation gehoord? Voor ons was dit nieuw en we vinden het super leuk!

Samen met De Beemster Ruiters organiseert Amethyst Working Equitation lessen. Karin vd Sluis, ORUN-instructrice en WE jurylid geeft de lessen vol enthousiasme en is onvermoeibaar. Ze zorgt ervoor dat de hindernissen voor iedereen haalbaar zijn.

Samen met Hans doe ik mee aan verschillende disciplines, we zijn best fanatiek maar het plezier staat voorop. We volgen regelmatig dressuur en springles maar SGW en Enjoy the Ride vinden wij het leukst om te doen. We maken er dan echt een uitje van, want meestal is dit ver weg.  Toen ik hoorde dat Amethyst WE training ging organiseren kende ik dit nog niet zo goed. Omdat het bij ons eigen cluppie en lekker dichtbij is dacht ik we gaan het gewoon proberen!

We vonden het beide superleuk en Hans ging al snel ontspannen over en door de hindernissen. Door Corona moesten de lessen een aantal keer worden afgezegd maar voor nu hebben we twee praktijklessen, een theorieles en een diploma/wedstrijddag op de planning staan!

 

Doordat het alleen voor leden van Amethyst en Beemster is komen de deelnemers allemaal uit de buurt. Het is leuk om naar elkaar te kijken en er is echt een club gevoel.

Rosa

Brenda Kramer