Vanaf september: meertal lessen bij Amethyst op de maandagavond! Doe jij ook mee?!

Al meer dan 25 jaar is onze vereniging actief bij het rijden van viertal. Nathalie Jansen begeleidt dit alle jaren met veel plezier! We staan er op de regiokampioenschappen zelfs om bekend elk jaar met een viertal naar de Hippiade te gaan. Hoe leuk is dat?!
Daarom bij deze een oproep aan onze leden:
Dit jaar zijn de trainingen van het viertal in het water gevallen door de corona maatregelen. Maar wees niet getreurd, we gaan het dit jaar eens anders aanpakken.

Vanaf dit najaar (september 2020) gaan we beginnen met een vaste “meertal-les” op de maandagavond. Om precies te zijn op de maandagavond in de ‘even weken’ (dus om de week). Het leukste is nog dat ieder lid van onze vereniging welkom is om eens mee te komen trainen!
Heb je nog nooit viertal/meertal/caroussel gereden? Loopt je paard niet op hoog niveau? Heb je geen startkaart om mee te doen aan wedstrijden? Allemaal geen probleem! Het belangrijkste is dat je plezier hebt, het gezellig is en dat je SAMEN traint. Want juist het teamverband bij meertal rijden verbindt. En dat is ook de kracht van onze vereniging.

De verenigings meertal-lessen beginnen dit jaar dus vanaf 14 september (de eerste maandag in een even week, vanaf week 38). Ze zijn om de maandagavond. Het is dus een open training, je kunt je opgeven bij Nathalie Jansen en het is NIET verplicht om elke training aanwezig te zijn. Doe jij mee?

In mei van 2021 zal er uit de groep die meedoet een wedstrijdviertal worden geselecteerd. Deze groep gaat dan in juni en juli 2021 elke week op de maandagavond trainen (dus één ‘gezelligheidsles’ en één ‘wedstrijdles’), zodat zij later kunnen stralen op de Regiokampioenschappen en de Hippiade.

Bij het rijden van het viertal op de grote wedstrijden is het ook een traditie dat de leden van Amethyst komen aanmoedigen. Dat wordt gegarandeerd weer een gezellige “Amethyst-dag”!

Dus, lijkt het je leuk om eens mee te trainen? Stuur een berichtje naar Nathalie Jansen via telefoonnummer 06-13087454.

Brenda Kramer