Algemene ledenvergadering 2020

Beste (ouders van) leden Amethyst,

Elk jaar wordt binnen onze vereniging een ledenvergadering georganiseerd. Normaalgesproken vindt deze natuurlijk plaats in het voorjaar, maar vanwege de Corona maatregelen was de voorjaarsvergadering afgelast. We hebben als bestuur een nieuwe datum voor de ledenvergadering gepland, te weten: donderdag 20 augustus a.s. om 20.00 uur. Bij deze nodigen we jullie van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Daarnaast heeft onze penningmeester Ellen van de Weijer na inzet gedurende 16 jaar besloten zich dit jaar niet meer verkiesbaar te stellen als penningmeester. We zijn dus op zoek gegaan naar een nieuwe penningmeester. Hier hebben we al een aantal mensen voor benaderd en we hebben een leuke kandidaat gevonden die zich hiervoor beschikbaar wil stellen. Tijdens de vergadering willen we afscheid nemen van Ellen als penningmeester en haar bedanken voor haar jarenlange trouwe inzet. Daarnaast willen we graag een nieuwe penningmeester kiezen, dus zorg dat je erbij bent om jou stem te laten gelden!

Andere belangrijke mededeling: Ranghild Hartman wil gaan stoppen met het leiden van het wedstrijdsecretariaat. Ook hiervoor gaan we op zoek naar een nieuwe kandidaat. We hebben nog niemand op het oog. Lijkt dit jou wat of ben je benieuwd wat de taken inhouden? Neem dan vrijblijvend contact op met Ranghild.

Kun je er deze avond niet bij zijn, dan wordt afmelden (door te reageren op deze mail) op prijs gesteld.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur,

Jordana de Blécourt-Conradie
secretaris
LR & PC Amethyst Wijdewormer

Brenda Kramer