Doe mee aan de Rabo Fiets Sponsortocht op zaterdag 10 juni en haal geld op voor Amethyst!

Beste (ouders van) leden Amethyst,
 
Graag wil ik jullie de Rabo fietssponsortocht nogmaals onder de aandacht brengen. Deelname aan deze tocht is een mooie manier om geld op te halen voor onze vereniging. Op dit moment hebben we nog geen aanmeldingen. We hopen dat toch een aantal mensen willen meedoen, dit mag ook vrienden/familie zijn (geen leden) die meedoen voor Amethyst.
 
Inmiddels is er meer informatie bekend (zie ook de e-mail van de Rabobank helemaal onderaan deze mail):
Start en finish
Tussen 09.00 en 11.00 uur vertrekt u vanaf de startplaats die u bij uw aanmelding heeft opgegeven. In de bijlagen ziet u onder welk deelnamenummer uw vereniging is ingedeeld en welke opstapplaats u heeft opgegeven.
Wij verwachten u vóór 14.00 uur weer terug bij uw beginpunt. U heeft dus ruimschoots de tijd om een bezoekje te brengen aan een of meerdere prachtige bezienswaardigheden die onze omgeving rijk is. U vindt een aantal mooie plekjes op de route/stempelkaart.
Versnapering
Voor alle fietsers staan bij de start tasjes klaar (max. 10 per vereniging).  Hierin treft u een versnapering voor onderweg: een flesje drinken, iets gezonds en een chocoladereepje.
Op de stempelposten wordt koffie en thee verkocht voor een klein bedrag. De opbrengst hiervan is bedoeld voor de clubkas van die verenigingen.
 
Routes
Er zijn drie fietsroutes  uitgestippeld.
 
86493238058Beemster route
86493338058Purmer route
86493438058Zeevang route
Als je in de gelegenheid bent om mee te doen hoor ik dat graag (en met hoeveel personen).
Met vriendelijke groet,
Jordana de Blécourt-Conradie
Secretaris

Brenda Kramer