Deen jeugdsponsoractie!

Zoals jullie allemaal weten is de Deen jeugdsponsoractie alweer een tijdje bezig. De actie loopt tot en met 29 oktober aanstaande.
Afgelopen zaterdag 1 oktober mochten wij met de pony’s, leden en ouders weer onze club promoten. Het was wederom een gezellige dag met prachtig weer.
Heeft u nog munten? U kunt uw ontvangen sponsormunten inleveren in de sponsorkoker van Amethyst in filiaal Deen in het winkelcentrum Gibraltar in Zaandam. Ook kunt u ze inleveren op onze club. Zowel in de hal als in de kantine staan verzamelpotten. Afra Bijvoet zorgt dat deze munten in Zaandam komen.
U kunt de munten op de club inleveren tot uiterlijk 30 oktober aanstaande. Heeft u daarna nog munten, neem dan contact op met Afra Bijvoet (haar telefoonnummer en e-mailaders zijn te vinden op de club).
Vorig jaar hadden we een hele leuke promotie dag, met een mooi eindbedrag als resultaat. Wij hopen ook dit jaar weer op veel sponsoren die onze clubkas willen spekken en op veel sponsormunten. Doe mee aan dit prachtige initiatief van Deen Supermarkt!
Alvast bedankt! Groet, Afra Bijvoetdeenactie

Brenda Kramer

Leave Comment