Arie Lambalk en ShowGirl

showgirlArie is 14 jaar en rijdt ShowGirl vanaf April 2014.
ShowGirl is een grote E pony van 7 jaar, geboren en opgeleid door Annemarie Keijzer-Sanders. Niet ver bij ons uit de buurt.

Na de aankoop van Showgirl hadden we een startkaart aangevraagd en gingen ze meteen de wedstrijden in. Met wat opstart probleempjes (om de goede knopjes te vinden) werden zij al gauw een team. En zo gedreven als Arie is stroomden de winstpunten al gauw binnen.
Dat lokt naar meer!!

Zomer
Kringkampioenschap L1 2014 met een super eerste proef en bij de tweede proef uit de baan springen, ging dit niet zoals je wensten.
Dan eens proberen bij de kring in de Wieringermeer (andere regio) en kijk daar lukte het wel om de eerste plek te pakken!

Outdoor Regio kampioenschap L1 2014 had je meer geluk, daar pakte jullie samen de geweldige eerste plek. Na deze klasse te hebben afgerond, zijn jullie gestart in de L2. ondertussen vinden jullie springen en crossen ook heel leuk.

Als afwisseling en ontspanning gaan we ook naar het strand, of twiske. Heerlijk genieten!

Indoor regio kampioenschap L2 te Middenmeer (Wieringermeerruiters). Bijna als laatste aan de start van zo’n 20 deelnemers was het toch heel spannend om bij de eerste 5 deelnemers temogen horen, zodat je de tweede proef ook kon rijden en strijden voor de eerste plek! Gelukt!! Je mag door naar de Nederlandse Kampioenschap in Ermelo.

14 maart ’15, dat was pas echt bijzonder om je proef te mogen rijden met een tribune vol mensen en na afloop applaus, geweldig.

Dat het rijden niet helemaal ging zoals jij wilde veranderde niets aan de mooie belevenis, een mooie dik verdiende 10 de plaats van de 20 beste van Nederland! En er hele leuke contacten aan overgehouden.
Inmiddels rijd je alweer M1 met de nodige winstpunten. Met weekendwedstrijd Texel en M/Z kamp Ermelo in het verschiet gaan er nog meer mooie ervaringen komen.

Super trotse fan!

admin